Szeretnél több bölcsességet és fényt hozni a világunkba?

Segíts nekünk megosztani ezt a csodálatos információt azáltal, hogy csatalakozol az Affiliate Programunkhoz és akár 30% jutalékot keresel minden termékkel, amit eladsz.

Jelentkezz younity partnernek

Hogyan működik az Affiliate Program?

1. Töltsd ki az űrlapot

Csatlakozz az Affiliate Programunkhoz a fenti űrlap kitöltésével.

2. Küldd el a kért adatokat

A regisztráció után kapsz egy e-mailt a szükséges információkkal, hogy megismerhessünk. Kérjük a lehető legteljesebben add meg a kért információkat. A younity Hungary egyik tagja megvizsgálja a jelentkezésedet.

3. Kezdd el népszerűsíteni a younity tartalmait

Megkezdheted a kurzus népszerűsítését e-mailen vagy közösségi médián keresztül a saját egyéni linked használatával.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy akár 30% jutalékot szerezz az Affiliate Programunkkal!

GYIK

1. Hogyan kapok jutalékot az ingyenes termékből?

Sütik követnek minden felhasználót, aki az UTM linked használatával részt vesz az ingyenes programon és, ha megvásárolják a fizetős anyagot, akkor automatikusan jutalékot kapsz a vásárlásért az Elopage-n keresztül.
Csak az ingyenes programon való részvétel után nem jár jutalék.

2. Automatikusan megkapom a jutalékot?

A törvény értelmében 14 napos pénzvisszafizetési garanciát kell nyújtanunk, a jutalékod akkor véglegesedik, amikor letelt ez az időszak és a felhasználó nem kért visszatérítést.

3. Hogyan kapom meg a jutalékom?

Feltétlenül töltsd ki a banki adataidat az Elopage publisher fiókban és add meg a szükséges dokumentumokat. Miután megtörtént az eladás és lejárt a pénzvisszatérítési időszak, az Elopage automatikusan kifizeti az általad megkeresett összeget a megadott bankszámlaszámra.

4. Mik a feltételek, hogy elfogadják a jelentkezésemet a partnerprogramba?

A younity-nél olyan magánszemélyekkel és szervezetekkel szeretnénk partneri kapcsolatokat kialakítani, akik ugyanazokkal az értékekkel rendelkeznek, mint mi. Ha van olyan közösségi média jelenléted vagy vállalkozásod, amely a személyiségfejlődésre, a spiritualitásra vagy a gyógyulásra összpontosít, örömmel vennénk, ha csatlakoznál a programunkhoz. Felhívjuk a figyelmedet, hogy nem értékesítőket keresünk, hanem sokkal inkább azokat, akik a világ jobbá tételére törekszenek.

5. Saját anyagokat / bejegyzéseket kell készítenem?

A jelentkezésed elfogadását követően grafikákat és szöveges vázlatokat tölthetsz le tőlünk, amelyeket felhasználhatsz a  promóciódban.

6. Milyen gyakran kell a terméket népszerűsítenem?

 Nincs ilyen megkötés, azonban a promóciós időszakban heti 2-3 új bejegyzés / e-mail mutatta a legjobb eredményt.Ha bannereket használsz, akkor azt javasoljuk, hogy az egész promóció során tartsd fókuszban őket és esetleg hetente egyszer frissítse őket különböző grafikákkal.

Ki a younity?

Ismerj meg minket jobban, ismerd meg a küldetésünket és töltsd le a portfóliónkat!