2. lecke

A lecke tartalma:

 • Az élet 6 örök kérdése.
 • A megjelenő új tudományos történet arról, hogy kik vagyunk a világgal kapcsolatban.
 • A szívedben található, nagy erejű, szenzoros neuritoknak nevezett agyszerű sejtek.
 • Hogyan lehet megnyitni az ajtót a rendkívüli tapasztalatok felé azáltal, hogy az agyadból a szívedbe mozdítod a tudatodat.

Ebben a leckében megismered az élet 6 örök kérdését, hogyan tanította nekünk őket a tudományos világ, az új felfedezések hogyan döntötték meg mindegyiket és mit gondol ma róluk a modern tudomány.
Gregg elmagyarázza a 6 örök kérdést és egy fordított piramis képét használja, amely alul kezdődik és a legszélesebb részén, a tetején fejeződik be a legnagyobb kérdéssel: Kik vagyunk?

Nézd meg ezt a videót magyar nyelven

Nézd meg ezt a videót magyar felirattal

Újra meg akarod nézni az előző leckéket? Egyszerűen csak kattints az alábbi gombokra:

A boldogság az egyetlen dolog, ami megduplázódik, ha megosztod.
Oszd meg ezt az ingyenes lehetőséget a barátaiddal!

Instagram

Telegram
Whatsapp

74 hozzászólás

 1. Ujházi László

  ezt sejtettem de megfogalmazni és valójában használni így nem tudtam
  A védák is bizonyos magasabb tudásokról tettek említéseket
  Azt is megtapasztaltam hogy a szív felé meditálok más az is de nem tudom hogy akkor jó úton jártam Sok mindent ösztön szerűen a Tajcsi vagy jóga meditáció tapasztalásaival foglalkoztam Az az elme szív gyakorlat számomra nem tudatosan A Mundrákkal is régóta foglalkoztam . Érdekes a szív légzésnél is ott volt tudatalattian . Mint említettem meditációmmal is légzőgyakorlatnál is úgy hogy erre nem hívták fel erre a figyelmem Kíváncsían várom a következő előadásokat Azért is hogy választ kapjak arra jó úton járok. Fura egy másik megtapasztalásom volt és egy önkéntelen mozdulatomnál fura érzés áradt szét a testemben mindenszentek napján temetőbe voltam rokonaimat kik távoztak nyugvóhelyükhöz . Mikor távoztam az a bizonyos küzdősportágnál lévő ökölbe helyezett kézre a másikkal való meghajlást önkéntelenül tettem meg amit a mesterek meg egymás felé is tesznek meg azok végzői. Eddig is tettem hasonlót viszont most valami fura energia áramlást tapasztaltam meg akkor . Olyan érzésem volt utána hogy ezt egy előző életemből hoztam át és került a tudat szintemben mint sokszor egyes mozdulatok is mintha ezt a mozgást igen jól elsajátítva tudtam és végeztem valamikor. mintha áthallás lenne a bizonyos dimenzió világok között Itt is most ezt történt az előadásnál Megérintett és ismerős is egyben felszínre tör a tudatalatti emlékezet Mintha kezdenék dolgokra vissza emlékezni. Mikor Darwin elmélet tévedést említette az előadónk szoktam viccelődni Darwin lehet hogy a majomtól származik de Szüleim meg magam biztos nem !! Hát valóban tévedett. és ezt nyomták bele a tudatba mint sok más nem megfelelő ismeretet és tájékoztatást is az életből. Mint említettem Keleti ismereteimet jóga meditáció szidha program Jóga oktatói taj-chi Csikung mundrák Ayurvéda 1992 óta érdekelt és folyamatosan érdeklődtem gyakoroltam ismereteimet fejlesztettem lehetőségeim is amennyire időm engedte. Ez most nagyon is érdekel . Jók a megérzéseim és jó úton járok akár magamtól is erre rátalálva. A tudás ismeret minden emberben ott van benne alszik csak fel kell ébreszteni vagy kellően felszínre hozni .

  Válasz
  • iuliana

   Halasan koszonom! Az elmeny fantasztikus! A szavak nem elegendoek! Hala!Hala!Hala!

   Válasz
   • Kriszta

    Tapasztalatom szerint az egyszerű módszerek megbízhatóbban működnek.

    Nagyon tetszett.

    A gyakorlat megnyugtató, lelassít, jó érzéssel töltött el.
    Érdemes beépíteni a napi rutinba 🙂

    Köszönöm.

    Válasz
    • Fisli Lászlóné

     2.lecke csodálattal töltött el. Több kurzuson, vettem már részt, melyből sokat tanultam. Azonban mindig hiányzott egy láncszem. Kincseket kaptam, minden kiváló tanítóimtól, lépésről – lépésre menetelve a hegycsúcsr felé, alaptáborba érkeztem, itt éreztem a hiányzó láncemet, és fogvatartott. Ma a 2.lecke után, a gyakorlat közben súgott a lelkem, itt az idő az indulásra. Ne kapkodj, ne siess, szépen lassan, szívedre hallgatva felérsz majd a csúcsra is. Mélységes, Boldog sár éreztem. Gregg Braden köszönöm, köszönöm, hálával ezt a boldog érzést.

     Válasz
  • Ságodi Beatrix

   Köszönöm a tanítást. Érzem, hogy minden szava igaz. Érthető és követhető.

   Válasz
  • Lang Györgyné

   Gregg! Hálásan köszönöm. Csodálatos érzés volt. Izgatottan várom a következő leckét.

   Válasz
  • Ela

   Köszönöm egy nagy nyugalmat érezte

   Válasz
 2. Juhász

  Hálásan köszönöm, csodálatos tapasztalat!! Köszönöm!

  Válasz
  • Ildikó

   Köszönöm! Csodálatos tapasztalást adott.

   Válasz
 3. Kukla Ilona

  Hálásan köszönöm, csodálatos ez az érzés. Sose gondoltam volna hogy ilyen is lézezik.
  Nagyon sok előadását hallgatom, imádom az előadásait, egyszerűen beleolvadok a gondolataiba.
  Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehetek és hallgatthatom ezt a csodás előadását.

  Válasz
 4. Margita Vasilcin

  Namaste, hálásan ķöszönöm, csodálatos érzés. Köszönöm. 🙏💖.

  Válasz
 5. Némethné M .Ágnes

  Nagyon tetszett az előadás. Köszönöm szépen. Már többször észrevettem magamon, hogy nem csak az agyam v. Tudatom irányít hanem belülről hőmnek a dolgok.

  Válasz
 6. Kun Rozália

  Hálásan megköszönöm! Nagyszerű érzés őt újra hallgatni és tanulni tőle,köszönöm !

  Válasz
  • Princzné Zsuzsa

   Örülök hogy részese lehetek Gregg Braden tanításainak. Kívanom, hogy minden embertársamhoz minél előbb eljusson, mert így talán van esélyünk egy jobb világra.

   Válasz
 7. Márti

  Hálasan köszönöm.

  Válasz
 8. Hegedűs Judit

  Köszönöm szépen,nem lehet elég sokszor hallani ezt a csodás bölcsességet.
  Már csak használni kell,mert akkor van értelme a tudásnak,ha gyakorlattá válik.

  Válasz
 9. Szabó Éva

  Hálásan köszönöm a lehetőséget! Greeg előadásai olyan magával ragadóak ,hogy képes lennék órákig hallgatni .Ezt az előadást részletekben már ismertem. Így egyben még fantasztikusabb és lelkesítőbb! 💖🥰🙏

  Válasz
 10. Lorincz Erzsébet

  Hálás szívvel köszönöm az előadást 🙏🙏🙏. Köszönöm Helganak és a csapatnak a nagyszerű munkájukat ❤️Nagyon várom a fojtatast ❤️❤️❤️🙏

  Válasz
 11. Magdi

  Egyértelmű, követhető és fantasztikus. Hálás köszönetem 🙂

  Válasz
  • Tünde

   Már tanítani kellene a kis iskolásoknak, h.óriásit fejlődhessen az emberiség. Talán jobb élet lehetne, nem kellene megsemmisülnie ennek a civilizációnak is. Végre kilépni a sötétségből a fénybe.

   Válasz
 12. Balázsné Ottlecz Edith

  Közel 1 éve gyakorlom Gregg Braden Bölcsesség kódjait, köztük a koherencia technikát amit ma vele gyakoroltam és feltettem egy kérdést a szívkozpontomnak a válasz megérkezett! Valóban megváltoztatja az egész életem eddigi nézeteit, szemléletét!
  Rendkívüli amit az embereség érdekében nyújtatok, rá kell ébredni minden embernek, hogy csak magukra számíthatnak és mi módon! Ez a tanítás erről szól! Szívszeretet hálámat küldöm drága Helga ezekért a lehetőségekért! Hála hála hála!

  Válasz
 13. Jutka

  Végre hallom az igazságot magamról, magunkról. Hogy honnan tudom, hogy ez az igazság? ÉRZEM!! Köszönöm Greggnek, hogy felnyitja a szemünket és segít felébredni. Most van a legnagyobb szükségünk erre! Köszönöm!

  Válasz
 14. Bertényi Andrea

  Hálásan köszönöm én is a lehetőséget mindenkinek, fantasztikus volt hallgatni és érezni is!

  Válasz
 15. Alex

  Hálásan köszönöm Gregg az előadásait. Sokat tanultam ,tanulok,mind az életben,mind pedig az előadásokból. Helga is sokat tesz ezekért,Neki is hálás vagyok,hogy el juthatnak hozzánk ezek az előadások. Olyan jó összhangban lenni a szívünkkel.Annyi csodálatos dolog történt így az életemben,Igyekszem arra koncentrálni,ami összeköt másokkal,mert tudom mind egyek vagyunk. Az igazi valóságunk feltétel nélküli szeretettel teli. Ezzel tudunk tenni a legtöbbet másokért,és magunkért is. Minden nap hálát adok ezért a Teremtőnek. Köszönöm.

  Válasz
 16. Varga Erzsébet

  Hálás köszönetem nagyon várom tanulást……………

  Válasz
 17. Albeker Mária

  Milyen kár, hogy nem ebben a szellemi közegben nőttünk fel, de hála hogy most megismerhetjük. Köszönöm.

  Válasz
 18. Geiger Péter

  Köszönöm szépen!

  Válasz
 19. Sinkáné Böröczki Ilona

  Minden percét élvezem. Fantasztikus ez a tanítás. Mélyen megérintett a szívbe helyezett gondolat gyakorlata. Libabőrös lettem és kellemes melegség öntötte el a testem. Alig várom a holnapi tanítást.

  KÖSZÖNÖM a lehetőséget.

  Válasz
 20. Szentandràssy Ferencné

  Köszönöm szépen.

  Válasz
 21. Judit

  Fantasztikus, izgalmas. Köszönöm.

  Válasz
 22. Edit

  Hálásan köszönöm. Csodálatos összefüggésekre világít rá. Várom a holnapi leckét

  Válasz
 23. zsóka

  Köszönöm h eszembe juttatta Gregg Braden ezt a szív légzést,-mert régebben már láttam ezt az előadást.-De tudtam és nem használtam. Eljött az ideje..Hála érte.

  Válasz
 24. Zsigai Klára

  • Köszönöm szépen Gregg Braden előadását, tanítását, és Helga kiváló szervezését, munkáját.
  A gyakorlatok, meditáció, légzés gyakorlattal,-részben ismerős volt számomra, és jó érzés volt az új gyakorlat is.Nagyon tetszett a lehetőség, szívből az agyba mozdított tudat,-ÉS a kettő összhangja számomra egy megnyugvást, súlytalanság jó érzését váltotta ki testemre is.

  Válasz
 25. Hisstek Györgyné,Ildikó.

  Köszönöm, fantasztikus!

  Válasz
 26. Julianna Kiss

  Hála és köszönet! Ez a gyakorlat nagyon megnyugtat!

  Válasz
 27. Fürediné Kiefer Edit

  Nagyon jó levezetése van a kérdéseknek: az élet eredete, az ember származása, a test kapcsolata az egész szervezettel és a világgal, a múltunk feltárása,végül kapcsolat a természettel.A tudomány ezt a 6 fontos kérdést elemzi.Úgy érzem, hogy a természettel való kapcsolatom a legerősebb, mivel a Duna melletti dombon a fenyők között születtem, ahol a házat építették szüleim., még házasodás után is ott maradtam, én fogadtam be a férjemet.A nagynéném rákos betegsége miatt gondozás céljából egy másik külterületre költöztem, de szintén olyan kertes házba, ahol sok fa és virág volt.Mivel volt egy hegyoldalban egy homokos, gyümölcsös hétvégi telek is, az 10 éven át külön élményt jelentett, mert panorámás volt.Sajnos korán megözvegyültem, és eladtam a kedvenc telket, de az a 10 év bevésődött a lelkembe, a magas dombon a szabadság érzetét adta,de a körülötte lévő pilisi táj is szépséges, romantikus volt.Majd néhány év múlva elmentem ezotériát, természetgyógyászatot tanulni, és sok hasznos ismereteket szereztem a természeti törvényekről is, melyeket elviekben megtanultam, az elmémbe be is programoztam és jó érzés volt, hogy holisztikusan kezdtem szemlélni a világot.Itt is a 6 törvényt kellett alkalmaznom: 1. megnyilvánulás, 2.kiegyenlítődés 3. periodicitás, 4. analógia, 5. igazságosság, 6.szeretet, részvét, empátia. Ezeket úgy gyakoroltam, hogy ültettem 50 fát, nyári virágokat, gyógynövényeket és ebben a lelkesedésben néztem a kert növekedését, gazdagságát és a törvények alapján is szemléltem a gyümölcsfákat.Az odaadó figyelem megtette a hatását, ámulattal nézem az eperfákat, hogy milyen nagyra nőttek, milyen dús lombjuk van, mennyi gyümölcsöt hoznak, leírás szerint a rák ellen is jó, és végig nézem a fák ciklikus életét, és rájövök, hogy én is így haladok az időben, mindig változok, a tudás által egy emelkedett állapotba kerülök, majd meditálok a kertben és valami különös varázslat tölt el, az is, hogy ezt én teremtettem, meg az is, hogy a természet egész folyamatát végig tudom kísérni, a magtól a fáig, a fa virágzásáig, a virágból gyümölcs, és ősszel lombhullás, majd tavasszal a fán a rügyek. Talán az erdei fenyők között való születésem, az élet indulása is belejátszik, hogy a sok és nehéz felelősség súlya az utóbbi 30 évben nem okozott infarktust, mert a nagy kertben feloldódott, megkönnyebbült a lelkem a harmonikus szépséget látva.Ha kinézek a szoba ablakon az utcára, ott is látom a magas, karcsú, sok ágú, dús lombú eperfát és már meditáció előtt rácsodálkozom, hogy még 20 év után sem öregszik a fa, világos barna a törzse, egyre magasabb és szélesebb a dús ágakkal, és mintha többre vitte volna életében, mint én, mert büszkén és erősen áll a viharban is, míg én sokféle területen álltam helyt munkában, és mégis ez a ragyogó kinézetű fa szimbolizálja az erőt, az alkotást, végül megírtam róla a verset és elküldtem minden kedvencemnek, de a csodám minden évben erre a szépséges eperfára irányul, ez a természet varázsa, mert fentről is segítik napfénnyel, vízzel az életét, nem csak én vagyok a gondozója, így lettem én nagyon jóban a természettel, most az előadás során újra átéltem az életem során összes kerti munkát, a gyermekkori királyerdeit, a pilisi dombi hétvégi telket,a kültelki kertvárosi kertészetet, végül is a kertben kaptam spontán válaszokat, a legjobb volt: a boldogság, a béke benned van.,és ez melegítette a lelkemet , azóta vagyok harmóniában.,és ősbizalomban tudatosan, mert hiszen ösztönösen is voltam, de a stressz hatására sokszor kibillentem..

  Válasz
 28. Emese

  Köszönöm, hogy megosztotta velünk a tudást, ami nagyon hasznos mindenki számára. Többször kell gyakorolni és így megváltozik az életünk. Nagyon szívesen hallgatom és várom a folytatást.

  Válasz
 29. Tünde

  Fantasztikus érzést kaptam. Köszönöm.

  Válasz
 30. Tünde

  Kedves Helga!
  Köszönöm szépen, hogy ilyen csodálatos előadókat hoztok el, hogy megismerhessük a munkásságukat!
  Hatalmas élmény volt ez a pár perces ráhangolódás is, izgatottan várom a további gyakorlatokat.
  Hálás vagyok a munkátokért, köszönöm!

  Válasz
 31. Anikó

  Ez az a módszer, ez az az érzés amit keres az ember pl.döntések előtt. Mikor félre vonulsz, egyedül meditálsz. Amikor igazán egyedül és együtt vagy magaddal, magadban. Akkor tudsz odafigyelni a belső hangra, a szív hangjára. Ekkor tudsz jó döntéseket hozni.

  Válasz
 32. Gyula

  Köszönöm! Nagyon tetszik.

  Válasz
 33. Éva

  Gregg Braden….órákig tudnám hallgatni.
  Az előadás nagyszerű volt. A meditációt a videó után csináltam.Már nagyon késő volt, így azt a kérdést tettem fel a szívemnek, hogy Mi az ami most, ebben a pillanatban, jelen tudatállapotomban, a legfontosabb üzenet számomra.
  Nem várt, gyönyörű válasz èrkezett. Egy ősi gyökerekkel, erős hosszú törzzsel, hatalmas lombkoronával bíró fát láttam,. fölötte kék ég.S azok a gyökerek a szívemből eredtek. Örök élmény marad. Hálásan köszönöm❣️

  Válasz
 34. Pálinkás Gyöngyi

  Szépen egymásra vannak építve ezek a leckék. Külön köszönet és hála a gyakorlati részért.

  Válasz
 35. Györgyné Böszörményi

  Most még jobban figyelek minden mozdulatára Greggnek, mivel én már február óta gyakorlom, és még többet szeretnék tudni. Férjem, most hallja először, velem együtt csinálja minden este. Hálásan köszönöm! Várom a folytatást!

  Válasz
 36. Oroviczné Lengyel Mária

  Hálásan köszönöm! Nagyon hasznos!

  Válasz
 37. Majnik Lászlóné

  Ez egy újabb lenyűgöző előadás és értékes, hogy közérthető még a kezdők számára is. Rávilágít olyan dolgokra, amit az ember tudat alatt valahol már érzett. Hála és köszönet.

  Válasz
 38. Dóri

  Egyszerű , mégis erőteljes gyakorlat. Én egészen meghatódtam. 🙂 Köszönöm h ennyivel gazdagabb lettem!

  Válasz
 39. Ela

  Felemelö érzés hálás köszönet

  Válasz
 40. Berekszászi Katalin

  Nagyon köszönöm csodálatos felismerés volt és megható.

  Válasz
 41. Gyurka

  Köszönöm. Pont MOST volt rá szükség. Úgy érzem ❤️ könnyebben tudok úrrá lenni, a rám erőltetett, akaratlan szorongáson. A feji agyam tudja, hogy miről szól ez a covidcirkusz, de eddig nem tudtam hatástalanítani a szorongást. A Greg által javasolt modszerrel, a szívemre figyelve, visszataláltam a Teremtőhöz az Ő szeretetéhez. Erre kell figyelnem 🙏🙏🙏

  Válasz
 42. Hornákné Ács Gabriella

  Igen, sokszor éreztem, hogy a szívemből jön öröm, vagy fájdalom, onnan kérdezek, mintha ott lenne a belső énem, vele beszélem meg a kérdéseimet. Most Gregg bizonyítékai megnyugtatnak, hogy így is van, nem különleges érzéseim voltak. Köszönöm Gregg a bizonyosságot !

  Válasz
 43. Telkes Katalin

  Az első rész felkeltette az érdeklődésem, de ez sok mindenre választ adott. Gregg az egyik kedvenc tanítóm! Olvastam a “Bölcsesség kódja” könyvét és sok mindent már ott is érthetővé tett számomra. Köszönet és Hála!

  Válasz
 44. Eva Kaposztas

  Fantasztikus volt. Hálásan köszönöm.

  Válasz
 45. Horváth Tibor

  Egy új lehetőséget tanulok most, hogy személyiségemet megismerjem, az energia kérdéséhez közelebb kerüljek. Ráléptem egy útra. Köszönöm Önnek Gregg .Horváth Gabi

  Válasz
 46. Rácz Mária

  Nagyon köszönöm ezt a csodálatos videót.

  Válasz
 47. Pilisi Vali

  Kicsit lemaradtam, most tudtam csak megnézni (jó hogy nem adtam fel, köszönöm, hogy még nézhető).
  Megkönnyeztem, erre már nagyon régóta vágytam (belefáradtam, hogy mindig “okos” legyek)
  Egy régóta forgatott kérdést tettem fel, mástól nem is kérdeztem, mert tudtam, hogy senkitől sem fogom a helyes választ megnyugtató módon hallani. Megkaptam a választ és a hála, a béke, a nyugalom töltött el.
  Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Hála nektek, hogy továbbadjátok. Vali

  Válasz
 48. Seregélyes Julianna

  Hálásan köszönöm!

  Válasz
 49. 金万达

  You choose peace or war?

  Válasz
 50. קמגרה

  Everything is very open with a precise clarification of the challenges. It was really informative. Your website is useful. Thanks for sharing!

  Válasz
 51. נערות ליווי באילת

  May I just say what a comfort to uncover somebody who truly knows what theyre talking about on the internet. You actually know how to bring a problem to light and make it important. More and more people should look at this and understand this side of the story. Its surprising you arent more popular because you certainly have the gift.

  Válasz
 52. israelxclub.co.il

  May I simply say what a relief to uncover somebody that really understands what theyre discussing over the internet. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. More and more people really need to check this out and understand this side of the story. I was surprised that youre not more popular because you certainly have the gift.

  Válasz
 53. Writing Articles with Artificial Intelligence

  I don’t need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, it’s nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least that’s what I thought until I came across Article Forge… Built by a team of AI researchers from MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an artificial intelligence (AI) powered content writer that uses deep learning models to write entire articles about any topic in less than 60 seconds. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content. I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a complete article in less than 60 seconds! order here.

  Válasz
 54. Register here and get a bonus

  Use artificial intelligence to cut turnaround time, extend your budget, and create more high-quality content that Google and readers will love. How It Works? WordAi is extremely fast and intuitive. Just enter your content, click rewrite, and in a matter of seconds, WordAi will rewrite an entire piece of content for you. WordAi comes up with different ways to express the same ideas by rewriting every sentence from scratch. This not only removes duplicate content, it also makes the rewritten content read completely naturally. Scale Your Business Make your entire content production process 10x more efficient. Use AI to create more high-quality, unique content that impresses clients and engages readers, all without having to put in more hours Register here and get a bonus.

  Válasz
 55. נערות ליווי בחיפה

  I was pretty pleased to discover this great site. I need to to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely appreciated every part of it and I have you book marked to see new stuff on your blog

  Válasz
 56. נערות ליווי

  I was extremely pleased to discover this page. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and I have you bookmarked to look at new information on your web site.

  Válasz
 57. 金万达

  Today a reader,tomorrow a leader!

  Válasz
 58. נערות ליווי באשדוד

  I was pretty pleased to discover this great site. I need to to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely appreciated every part of it and I have you book marked to see new stuff on your blog

  Válasz
 59. נערות ליווי בתל אביב

  המוצעים לכם – מהשבדי, דרך השיאצו ועד עיסוי ברמת השרון
  הרקמות, אך גם לאחר שבחרתם את
  סוג העיסוי, תוכלו להנחות את המעסה באשר לעיסוי המתאים לכם ביותר.
  את העיסויים מקבלים במקום שבחרתם בתוך הבית ובסופו לא תצטרכו לנסוע לשום מקום.

  המטפלים המקצועים שלנו מגיעים אליכם לכל מקום בתל אביב כדי להעניק עיסוי
  עד הבית מקצועי ביותר. אין זה משנה אם ברצונך
  לפנק את עצמך, לפנק את בן או בת הזוג או
  להתפנק יחדיו – בזמן מגע מחכים לך מעסים מקצוענים היעניקו לך שירותי עיסוי המתאימים
  ליחידים או לזוגות – במיוחד עיסוי בחיפה והקריות עד הבית
  . כל שירותי הליווי המתפרסמים באתר נבחרו בקפידה רבה.

  התרשמו ממגוון הצעות האירוח באתר ותוכלו להגיע עוד היום לדירה
  דיסקרטית מאובזרת ומפנקת. החדרים שיש
  אצלנו באתר הם ברמה הגבוהה ביותר,
  עם אלכוהול, ג’קוזי ומה שלא רוצים.
  אצלנו מפורסמים רק חדרים איכותיים שלא היו מביישים
  אף בית מלון. אזור הדרום משופע במתחמי אירוח מכל הסוגים, וילות נופש, צימרים ומגוון
  חדרים לפי שעה בדרום, בתי מלון איכותיים ועוד המזמינים
  אתכם לאירוח בניחוח מדברי יוצא
  מן הכלל. כאשר מגיעים לדירה דיסקרטית
  בדרום, לא תמיד מגיעים בזוג, בהחלט
  ניתן להגיע רק אתם לבד לצורך
  חווית רגיעה אישית. הצימרים שעומדים לרשותכם שוכנים בכל מקום בארץ:
  בדרום, בים המלח, בירושלים, במרכז, בשפלה, בשרון, בחיפה
  והקריות, בצפון, בגליל, בכנרת.

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.